Spletno mesto uporablja piškotke za shranjevanje podatkov o seji in za izboljšanje uporabniške izkušnje. Več informacij o piškotkih...

Dostava

Dostava

 

Po potrjenem nakupu lahko izberete, kam naj blago dostavimo. Izberete lahko privzeti (vaš) naslov ali pa drug naslov. V primeru plačila po predračunu je prejemnik vedno tudi plačnik.

 

Stroški dostave

 

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša:

  • (Pošta Slovenije) za naročila do 70 EUR je 5,50 EUR (z DDV),
  • (DPD) za naročila do 70 EUR je 5,50 EUR (z DDV),
  • (Pošta Slovenije ali DPD) za naročila višja od 70 EUR za vas ni stroška dostave.
  • strošek embalaže za naročila pod 15 EUR znaša 2 EUR (z DDV).

 

Dobavni rok

 

Dobavni rok je 24 - 48 ur po prejemu naročila. Dobavni rok začne teči ob 12.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo "V obdelavi". Za naročila, ki jih prejmemo po 12:00 uri prične teči dobavni rok naslednji dan. Sobota in nedelja sta dela prosta dneva in jih ne vštevamo v rok dobave. Dobavni rok je takoj iz zaloge ali po dogovoru. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu in plačilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o predvidenem roku dostave.

 

Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Paket vam lahko dostavijo tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma, če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste dosegljivi. Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici vsak dan med 8h in 16:30h. Plačilo je možno z gotovino ali plačilno kartico.

 

Sylux d.o.o.
Tržaška cesta 23,
2102 Maribor, Slovenija
Tel.: +386 2 300 11 07

 

Veljavnost ponudbe

 

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v Sylux spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen Sylux d.o.o.. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo.