Spletno mesto uporablja piškotke za shranjevanje podatkov o seji in za izboljšanje uporabniške izkušnje. Več informacij o piškotkih...

Zatemnilnik vgradni LED 230V~ 250W EM18 Tem

Zatemnilnik vgradni LED 230V~ 250W EM18 Tem
    PDF generate
  • Model: 38808
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Specifikacije
Priključna napetost [V]230
Moč [W]250
Število kanalov1
Stopnja začite IPIP20
Zaščitni razredII
Temperaturno območje [°C]od 5 do 25
Tip izhodaAC 230V
Način delovanjapreko tipkala
Nadgradljivostne
Android / IOSne
WiFine
Mere [mm]35 x 35 x 12
OpombaKratko pritisnite tipkalo, da vklopite ali izklopite zatemnilnik (luč). Ob vklopu se vrednost svetilnosti luči vedno postavi na zadnjo nastavitev. V primeru izpada električne energije se bodo luči prižgale nazaj s 50% svetilnostjo. Če držite tipkalo, ko je luč prižgana, bo intenzivnost zatemnjevanja krožila med najmanjšo in največjo vrednostjo. Ko dosežete željeno stopnjo, spustite tipkalo. Če želite obrniti smer zatemnjevanja, kratko spustite in ponovno pritisnite tipkalo. Zatemnilnik ima več funkcij, ki jih lahko aktivirate z večkratnim pritiskom tipkala (interval0,5s): - 1 x pritisk - Luč se prižge ali ugasne - dolg pritisk tipkala pri prižgani luči - Zatemnjevanje kroži med najmanjšo in največjo vrednostjo. - dolg pritisk tipkala pri ugasnjeni luči - Luč se prižge pri najmanjši vrednosti in se polagoma veča. - 2x pritisk – Luč se prižge s 50% svetilnosti. - 3x pritisk – Luč se prižge z maksimalno svetilnostjo. - 4x pritisk – Luč se prižge z minimalno svetilnostjo.
Tehnični list [SLO]

 

Tehnični list [ENG]

 

Navodila za uporabo

 

Fotometrični podatki [IES datoteka]

 

Izjava o skladnosti [CE]
 
 
 
 
  • 40,97€
  • Brez DDV: 33,58€

Opis

Zatemnilnik EE18 PW-B omogoča nadzor nad svetlobnim tokom LED svetlobnih virov. Prilagojen za svetlobne vire s krmilniki za regulacijo, kot so svetilke za zatemnejvanje iz našega prodajnega programa (Orbit, Palaza, Rea, Sigma). Deluje tudi z nekaterimi LED zatemnilnimi žarnicam, je pa pred naročanjem potrebno preveriti kompatibilnost. Zatemnilnik se vgradi v dozo, za tipkalo s katerim ga tudi krmilimo.