Spletno mesto uporablja piškotke za shranjevanje podatkov o seji in za izboljšanje uporabniške izkušnje. Več informacij o piškotkih...

Zatemnilnik vgradni LED DimGO 105 230V 8-105W IP20

Zatemnilnik vgradni LED DimGO 105 230V 8-105W IP20
    PDF generate
  • Model: 38819
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Specifikacije
Priključna napetost [V]230
Moč [W]od 8 do 105
Število kanalov1
Stopnja začite IPIP20
Zaščitni razredII
Temperaturno območje [°C]od 5 do 25
Tip izhodaAC 230V
Način delovanjapreko tipkala
Nadgradljivostne
Android / IOSne
WiFine
Mere [mm]Ø54,5 x 21,5
OpombaNadzor svetlosti se izvaja s pritiskom na tipko. Vklop in izklop svetlobnih virov dosežemo s kratkim pritiskom na tipko. Če nekaj časa držite tipko, zmanjšate ali povečate svetlost povezanih svetlobnih virov. Daljši pritisk tipke omogoča gladek prehod od minimalne do največje svetlobe in obratno. Če želite spremeniti smer upravljanja, na kratko spustite tipko in jo ponovno pritisnite. Zadnji izbrani nivo svetlobe oziroma jakosti svetlobe se shrani do naslednjega vklopa.
Tehnični list [SLO]

 

Tehnični list [ENG]

 

Navodila za uporabo

 

Fotometrični podatki [IES datoteka]

 

Izjava o skladnosti [CE]
 
 
 
 
  • 37,71€
  • Brez DDV: 30,91€

Opis

Kanlux DimGO omogoča nadzor nad svetlobnim tokom LED svetlobnih virov. Prilagojen za svetlobne vire s krmilniki za regulacijo, kot so svetilke za zatemnejvanje iz našega prodajnega programa (Orbit, Palaza, Rea, Sigma). Deluje tudi z nekaterimi LED zatemnilnimi žarnicam, je pa pred naročanjem potrebno preveriti kompatibilnost. Zatemnilnik se vgradi v dozo, za tipkalo s katerim ga tudi krmilimo.